DE REGIE ZELF IN HANDEN HOUDEN?

Het kan jou ook gebeuren: op een bepaald moment in je leven kun je niet meer zelf je eigen beslissingen nemen. Daar kan een heel proces aan voorafgaan, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer. Maar het kan ook plotseling gebeuren, bijvoorbeeld als je een ernstig ongeluk krijgt.

Wie kan dan je wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Hoe en door wie wordt je vermogen beheerd? Wie mag er beslissen wat er met je woning gebeurd? Dit zijn allemaal vragen waarop je niet meteen een antwoord hebt.


Donderdag 22 juni 2023 hebben we samen met notaris Nienke Westerhof van Kuhlmann Westerhof & de Kok Notarissen in het Kulturhus in Borne een presentatie gehouden over bovenstaande materie. Tijdens deze avond hebben we stilgestaan bij onderwerpen als: hoe en waarvoor maak ik een testament, wat is een levenstestament.

Wij hebben veel positieve reacties gehad over deze avond en wij zijn voornemens om vaker dergelijke avonden voor u te organiseren. 

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor de komst en uw interesse. Indien u de presentatie en bedrijfsfilm nogmaals wilt bekijken, dan kunt u deze hieronder downloaden.

  

 

Download hier de presentatie van Donderdag 22 juni 2023 

Bekijk hier de Bedrijfsfilm van Jannink en Hofste

 

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie