KWALITEIT VOOROP

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen.

Gecertificeerd Financieel Planner

Ons certificaat voor Financieel Planner toont aan dat wij grote waarde hechten aan het opleiden en trainen van onze adviseurs. Wetgeving verandert snel, maar wij zijn altijd op de hoogte van de actuele fiscale en financiële kansen en risico’s. Bovendien bieden wij je middels het FFP-kwaliteitskeurmerk de garantie dat wij jouw belangen altijd vooropstellen.

 

Erkend Financieel Adviseur

Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Financieel Adviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend financieel adviseur beheersen wij alle vormen van advies. Wij bieden oplossingen en zekerheid, ook voor ondernemers of wanneer je een echtscheiding achter de rug hebt.

 

Erkend MKB adviseur

Wij helpen met meer dan alleen verzekeringen. Wij geven een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, middelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. Daarom mogen wij ons expert op het gebied van risicomangemment noemen.


WFT Diploma’s

Wet op het financieel toezicht- diploma’s stellen bepaalde eisen binnen de financiële dienstverlening. Bijvoorbeeld op het gebied van advisering of wettelijke regelingen. Onze adviseurs beschikken over de financiële kennis en voldoen hiermee aan de wettelijke eisen middels de WFT Diploma’s.

 

Advieskeuze

Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons beoordelen en een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren? Geef het aan ons door.

 

Kifid

Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen, maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie