DIT DOEN WE VOOR JOU

Financieel advies wordt meestal ingedeeld in hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies of vermogensadvies. Het professionele advies staat voorop. Dit is het advies waarbij wij jou ontzorgen en garanderen dat het product of de dienst waarvoor je uiteindelijk kiest, ook écht aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Formele kennismaking

We starten altijd met een kennismaking. Een betrekkelijk formele kennismaking, want we willen goed weten wat de wensen, vragen, kenmerken en mogelijkheden zijn van jou en/of jouw gezin. Door goed te inventariseren, krijg je de zekerheid van professioneel advies.

Diensten en producten

Vervolgens zoeken wij op basis van de informatie die we van je hebben gehad één of meerdere passende financiële producten of diensten. Wij vertellen je over de voordelen van de opties en geven aan of je bij een bepaalde dienst rekening moet houden met beperkende voorwaarden.

Subsidies, garanties en mogelijkheden

We controleren of je recht hebt op één of meerdere subsidies, garanties, toeslagen, regelingen of teruggaven. We checken dit bij gemeenten, (semi-)overheidsorganisaties, banken, verzekeraars en diverse andere marktpartijen. Zo weet jij dat je maximaal profiteert van de mogelijkheden.

Totaaladvies

Jouw wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie en rechten op subsidie en garanties, combineren we tot één totaaladvies. Dit advies ontvangt je van ons op schrift, uiteraard in begrijpelijke taal. Het advies sluit perfect aan bij hetgeen dat we samen hebben besproken.

Uitvoer van het advies

Indien gewenst kunnen we ook de uitvoer van het advies voor onze rekening nemen. Bemiddeling heet dit formeel, waarbij wij het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

Controle dienstverlening

Gedurende én na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven? kloppen de bedragen? Zijn de polisbladen goed ingevuld? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout al is hersteld voordat je de polis ontvangt. 

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie