Over Jannink en Hofste 

Rene

Wij zijn betrokken en ervaren financieel experts voor pariculieren, ondernemers en bedrijven. Ontzorgen doen we oprecht en met persoonlijke aandacht. Dit doen we op gebied van uw hypotheek, sparen, vermogen, pensioen, fiscaal advies en verzekeringen. Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten.

Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, jij bent onze opdrachtgever!

Wat betekent dit eigenlijk?

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op jouw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom je zo goed mogelijk verder te helpen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • hypotheekadvisering
  • oudedagsvoorzieningen
  • vermogensgroei
  • risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden

Op deze website willen we graag duidelijk maken wat je op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.

 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Vul onderstaand formulier in!

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie