Exploitatieverzekering

Stel: er ontstaat brand op een bepaalde afdeling in jouw bedrijf. Een gedeelte van je productieactiviteiten moeten zo snel mogelijk naar een andere locatie worden verhuisd. Tijd is geld. Met de exploitatieverzekering denkt de verzekeraar mee en zorgt deze ervoor dat de continuïteit qua levering en dienstverlenging van jouw organisatie niet in gevaar komt. Brand, problemen met machines, veiligheidsontruiming, als de bedrijfsprocessen van jouw organisatie volledig stil komen te liggen, gebeurt dat meestal onverwacht. Een oplossing is er vaak wel, maar dat kost veel tijd en geld. De exploitatieverzekering zorgt ervoor dat de productie blijft draaien.

Dekking en premie exploitatieverzekering?

De exploitatieverzekering dekt de kosten die nodig zijn om bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer op gang te krijgen. Het is een maatwerkverzekering waarvan de dekking in overleg met ons en de verzekeraar wordt bepaald.

Premie exploitatieverzekering

Door het maatwerkkarakter van de verzekering is er geen standaardpremie. Een specifieke premieberekening voor jouw organisatie kan opgevraagd worden via ons informatieformulier of per telefoon.