Financieel Adviseur

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een gedreven en enthousiaste Financieel Adviseur die ons team komt versterken. Als financieel adviseur bij Jannink & Hofste neem je zowel bestaande als nieuwe relaties onder je hoede. Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze relaties zich thuis voelen bij onze organisatie en haal jij er veel voldoening uit wanneer onze relaties dit waarderen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Taakomschrijving:

‘Financieel thuiskomen’ is voor ons de basis van waaruit wij onze dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Financieel thuiskomen betekent volgens ons dan ook financieel de zaken op orde hebben en weten dat tijdens en na een werkzaam leven de geldzaken goed geregeld zijn. Te allen tijde moeten onze relaties kunnen zien hoe hun financiële positie is en op welk moment deze extra aandacht vraagt. Daar ligt ook de belangrijkste taak voor jou als Financieel Adviseur.

Als adviseur loop je met jouw klanten mee in de kringloop van het leven. Huis kopen, samenwonen, trouwen, kinderen, maar ook scheidingen en overlijden. Binnen dit vak maak je van alles mee. Jannink & Hofsté staat naast haar relaties en stippelt de financiële route uit. Jij bent als professional de specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om het afsluiten van een hypotheek of om een vermogensvraagstuk. Je voert gesprekken waarin jij de behoeften van jouw klanten echt goed weet te doorgronden en je helpt jouw klanten volledig te ontzorgen in alle (financiële) keuzes in het leven. Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen die met jou aan tafel heeft gezeten. Daarnaast heb je altijd het doel om door transparant, duidelijk en persoonlijk financieel advies een jarenlange, prettige en vertrouwde band op te bouwen met je relatie. Jij bent in de wieg gelegd om echt contact te maken, zelfstandig te werken met een proactieve persoonlijkheid en een enthousiaste drive.

Persoonlijke eigenschappen:

  • Klantgericht;
  • Betrokken;
  • Oplossingsgericht;
  • Verantwoordelijk;
  • Communicatief sterk;
  • Teamspeler;
  • Proactief;
  • Zelfstandig.

Functie-eisen:

Naast de genoemde persoonlijke eigenschappen heb je de noodzakelijke opleidingen gevolgd en ben je in het bezit van de actuele diploma’s: WFT-basis, WFT-Hypothecair Krediet, WFT-Schade particulier. Minimaal 2 jaar werkervaring als Financieel Adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen is een vereiste alsmede een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over ons:

Ons team bestaat uit 8 ervaren en betrokken specialisten op het gebied van financiële planning, hypotheken, pensioenen en MKB-advies. Al meer dan 15 jaar geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze klanten weten dat ze bij ons worden gehoord en gezien, want wij beseffen als geen ander dat we alleen met persoonlijke aandacht het beste advies kunnen geven. Financieel advies is bij ons altijd maatwerk. Tevens onderscheiden we ons door een unieke werkwijze. We hebben onze dienstverlening ontdaan van de ondoor- zichtige schil van provisies. Door jarenlange ervaring en vergaande digitalisering bereiken we een hoge mate van efficiency. Hier- door kunnen we precies inschatten hoeveel werk er in een portefeuille zit en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Of het nu gaat om verzekeringen, pensioenen of financieel advies we werken zonder provisie. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten maken we een overzicht van onze werkzaamheden en vertalen dit naar een diensten abonnement of een overeenkomst voor contracturen. Zo is onze dienstverlening helder en transparant en helemaal op maat.

Interesse:

Wat mag je van ons verwachten? Een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast, informeel en hardwerkend team waar resultaten voorop staan, maar plezier in je werk hebben en echt jezelf kunnen zijn vinden wij net zo belangrijk. Als Financieel Adviseur mag je rekenen op een goede beloning. De functie oefen je uit binnen een groeiende en financieel gezonde organisatie met veel ambities en prima arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over Jannink & Hofsté en deze vacature, kan jij contact opnemen met René Holtkamp via telefoonnummer 074 256 77 70. Jouw CV en motivatiebrief zien wij graag tegemoet op het volgende mailadres: rene@janninkhofste.nl.

Download hier de vacature: Financieel Adviseur