Autoverzekering

Een autoverzekering zorgt ervoor dat jij of andere betrokkenen bij een ongeluk niet onverhoopt worden opgezadeld met een grote financiële schadepost. Hoewel de meeste mensen bij een autoverzekering alleen op de premie letten, zijn er veel meer factoren om rekening mee te houden.

Kies de juiste dekking!

Je hebt de keuze uit drie verschillende dekkingen voor de autoverzekering: WA, Beperkt Casco en All Risk.

  • De WA-autoverzekering verzekert je tegen de financiële claims van andere weggebruikers wanneer jij een ongeluk veroorzaakt. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid, je bent verplicht deze af te sluiten.
  • Bij de WA-dekking inclusief Beperkt Casco is ook je eigen schade verzekerd bij o.a. diefstal, brand en steenslag. Deze dekking wordt ook wel WA-Plus genoemd.
  • Wil jij alle risico’s uitsluiten? Kies dan voor All Risk of Volledig Casco dekking. Deze dekking verzekert óók de schade aan je eigen auto. Zelfs wanneer je tegen een paaltje aanrijdt.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen.

  • Inzittendenverzekering: deze zorgt voor financiële compensatie bij invaliditeit of overlijden.
  • Rechtsbijstand: deze helpt je bij discussies rondom schade.
  • Pechhulp / Vervangend vervoer.

Schade? Zelf betalen of via je verzekering?

Bij de premie van je autoverzekering geldt: hoe meer schadevrije jaren, hoe lager jouw premie. Ben jij verantwoordelijk voor een ongeluk? Dan heeft dat gevolgen voor je schadevrije jaren. Soms is het daarom verstandiger om zelf een schade te betalen in verband met je premie.

Autoverzekering afsluiten

Bij ons staat niet de verzekering maar jij als persoon centraal. Welke risico’s wil jij afdekken? Wat vind jij belangrijk in een autoverzekering en welke dekking en risico’s passen daarbij? Wanneer duidelijk is wat jij zoekt, kunnen wij een vergelijking voor je maken en een verzekeraar kiezen.

Contact opnemen

De overstap

Wil je vrijblijvend laten doorrekenen of de premie van jouw autoverzekering niet lager kan? Een vergelijking is snel gemaakt. Mocht je inderdaad flink kunnen besparen, dan nemen wij de overstap voor je uit handen.

Vraag vergelijking aan

Wij gaan voor je in discussie

Wanneer je jouw autoverzekering afsluit via ons, gaan wij bij schade de discussie voor je aan als een verzekeraar niet uitkeert. Door onze onafhankelijke positie, tussen jou en de verzekeraar in, kunnen wij je uitstekend helpen en zie je snel waar je recht op hebt.

Schade melden